Τραπεζικα Δανεια

On December 10th, 2010, posted in: Τραπεζικά Δάνεια by

 

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ, ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΠΌ  ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΥΨΗΛΑ  ΕΠΙΤΟΚΙΑ. TO ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΠΟΥ  ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ,  ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΆΘΕ ΜΟΡΦΗΣ.

 

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ LEASING ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΗΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ(LEASING) ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ, ΑΝΑΖΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ.

 

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ, ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΕΩΣ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.

 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ-ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ
ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Δ.Ο.Υ.
ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ε3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΦΠA
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ
ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Δ.Ο.Υ.
ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

 

ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΊΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ, ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΠΌ  ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΥΨΗΛΑ  ΕΠΙΤΟΚΙΑ. TO ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΠΟΥ  ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ,  ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΆΘΕ ΜΟΡΦΗΣ.ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ LEASING ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΗΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ(LEASING) ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ, ΑΝΑΖΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ, ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΕΩΣ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ-ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Δ.Ο.Υ.ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ε3ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΦΠA

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Δ.Ο.Υ.ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΚΙΝΗΤΟΥΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΊΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΠΡΑΞΕΙΣ- ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ 
1ο Xωρα Nαξου Τκ 84300, (δίπλα στην παιχνιδούπολη-ιατρικό κέντρο)
2ο Παροικιά Πάρου Τκ 84400,(πίσω από την ACS)

Τηλ.2285024858-2284022739- 697 33 70 313  /email: praxeisnaxos@yahoo.gr, praxeisparos@yahoo.gr

Comments are closed.